Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Бойкот російських товарів прийшов в King Cross Leopolis до дистриб’юторів російських брендів

6 вересня, активісти Економічного бойкотного руху завітали в гіпермаркет King Cross Leopolis. Вони залишили наклейки "Обережно російські товари" на вітринах дистриб’юторів російських торгових марок. Також вони агітували людей не купувати російські товари, аби не фінансувати окупантів.

Активісти клеїли наклейки "Обережно російські товари" на ті магазини, що є дистриб’юторами російських торгових марок, та безпосередньо належать компаніям з Росії. Наклейка виготовлена у вигляді російського триколора з помітним написом та гербом.

"Ми хочемо звернути увагу керівництва та власників гіпермаркетів, таких як King Cross, аби вони відмовились від оренди приміщень російським магазином. Досить лише говорити, що вони українські патріоти, а другою рукою платити гроші в російську казну", - зазначив Олег Радик, активіст Економічного бойкотного руху.

Під час акції активісти роздавали листівки з торговими марками, що належать Росії, закликаючи українців не купувати російських товарів.

"Будьте уважні до штрих-кодів на упаковці. Пам'ятайте, що кожна гривня, котру ви віддаєте за товари окупанту фінансує зброю, котрою вбивають наших Героїв", - зазначила Галина Мороз, учасник Економічного бойкотного руху.

Зазначимо, що попри рішення Львівської міської ради, про обов’язкове маркування російських товарів, чимало популярних магазинів у Львові не виконують постанови. Окремі магазини почали приховувати походження товарів наклеюючи український штрих-код поверх російського.


Фото та відео - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ