Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бурого ведмедя передали в реабілітаційний центр, де його підготують до життя на волі

Учора, 07 листопада, за ініціативи Державної екологічної інспекції у Львівській області у селі Плав’є Сколівського району Львівської області фізична особа безкоштовно передала ведмедя бурого у реабілітаційний центр НПП “Синевир”, повідомили в інспекції.

Ведмідь бурий утримувався в належних умовах, тому стан його оцінюють як добрий. Більше цього, утримувач ведмедя готовий сприяти в його утриманні шляхом забезпечення кормом.

Нагадаємо, метою центру являється реабілітація особин бурого ведмедя, які зазнали жорстокого поводження, потерпілих від стихійного лиха, утримання конфіскованих тварин, подальша доля яких вирішується в судовому порядку у зв’язку з порушенням законів України, відтворення їх природної популяції, тимчасова перетримка тварин, яких затримано на кордоні через порушення природоохоронного законодавства тощо.

Поряд із іншими ведмедями тварина в межах національного природного парку адаптовуватиметься до природних умов. Цього року це вже другий ведмідь бурий переданий у “Синевир”. 13 березня 2013 року представниками цирку-круїз “Шапіто” було передано ведмедя бурого віком 2 роки у даний реабілітаційний центр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ