Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Департамент освіти та науки Львівщини очолила Олександра Небожук

Сьогодні, 7 травня, відбулось представлення нової очільниці Департаменту освіти та науки Львівської ОДА, депутата Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Олександри Небожук. Працівникам департаменту її представила губернатор Львівщини Ірина Сех.

Колективу департаменту Олександру Небожук відрекомендували як досвідченого педагога та активного громадського діяча, яка була депутатом Великомостівської міськради, потім Сокальської райради, а нині є депутатом Львівської облради, заступником голови депутатської комісії з питань освіти.

"Знаю її декілька років. Це освічена, цілеспрямована людина, щира патріотка. Велику частину свого життя віддала педагогічній ниві, водночас займалася наукою, здобула кандидатський ступінь, - зазначила її партійна соратниця Ірина Сех. - Ми часто спілкувались на теми освіти, на проблеми школи, тому я рада представити сьогодні Олександру Небожук на посаді Керівника Департаменту освіти".

На представлені Олександра Небожук запевнила, що планує налагодити повноцінний діалог між учасниками освітнього процесу. "Потрібно забезпечити діалог між вчителями, учнями, батьками і управлінськими структурами", - зазначила нова очільник Департаменту освіти та науки.

Окрім того, Небожук запевнила присутніх керівників районних та міських відділів освіти Львівщини, що всі найкращі напрацювання попередників будуть продовжені та доповненні. Уся освітня політика та напрацювання на Львівщині походитимуть узгодження з Міністерством освіти і науки України.

Фото - Сергій Бобра

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ