Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

До Львова на «Фестини Діани» з’їхалися мисливці з Білорусі, Росії, Польщі, Угорщини, Чехії та Словаччини

Сьогодні, 7 серпня, у Львові в Шевченківському гаї відбувся перший міжнародний фестиваль мисливців та любителів природи «Фестини Діани». На фестиваль до Львова з'їхалися мисливці та шанувальники природи з Білорусі, Росії, Польщі, Угорщини, Чехії та Словаччини. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

На відкритті фестивалю були присутні представники львівської влади та близько двох тисяч відвідувачів.

У межах фестивалю презентували мисливську музику та моду, підготували виставку собак, показали художнє випалювання по дереву, виставку мисливських трофеїв, стрільбу з лука та стрільбу на віртуальному стенді, театралізовані виступи, майстер-класи.

Також було представлено роботи умільців народного мистецтва, організовано дитячі вікторини, запрезентовано безкоштовну мисливську польову кухню.

«Ідея створення такого фестивалю була давно, але все потребує підготовки та часу. Ми розраховували, що цей тематичний фестиваль відвідає близько 3 тисяч людей. Ідея міжнародного мисливського фестивалю згуртувала людей, однодумців з інших країн світу. Підготовка організації тривала майже рік. Мета фестивалю - показати, що мисливство є любов’ю до природи. Мисливство - це не лише хобі, це своєрідне мистецтво. Варто розуміти, що мисливці - це не лише люди, які вбивають дичину, але й ті люди, які цікавляться природою та люблять цікаво проводити час на природі», - розповіла організатор фестивалю Людмила Олдак.

Фото Михайла Дашковича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ