Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Голова Львівської облради Олег Панькевич відвідав УКУ

1/3
Український католицький університет – це приклад, як без державних коштів відбувається творення не просто установи, а цілої спільноти з національними та християнськими цінностями і високими науковими досягненнями. Про це голова Львівської обласної ради Олег Панькевич заявив під час свого візиту до Українського католицького університету учора, 9 лютого. Повідомила прес-служба УКУ.

В УКУ Олег Панькевич відвідав корпус філософського-богословського факультету, спільноту «L’Arche», церкву Блаженних мучеників. Він ознайомився з діяльністю Львівської бізнес-школи УКУ та Інститутом лідерства та управління УКУ. Ректор УКУ отець Борис Ґудзяк також показав голові Львівської облради Центр духовної підтримки осіб з особливими потребам «Емаус» та Інститут історії церкви УКУ.

«Ми також побували на місці будівництва нового університетського містечка, де зведуть студентський колегіум, академічний будинок та бібліотеку. Варто наголосити на відкритості нашого університету на різні аудиторії та проекти», – розповів перший проректор УКУ Тарас Добко.

З цього приводу Олег Панькевич додав, що відкриття і розвиток навчального закладу є важливою подією для всієї України. «Держава повинна створювати умови для розвитку освіти. УКУ – це один з найкращих прикладів розвитку інфраструктури. Тут прекрасні приміщення, навчальна база. А найголовніше, що університет формує еліту, яка буде упроваджувати ці знання у суспільство», – зазначив голова обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ