Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадські активісти домоглись в АТП-1 відновлення маршруту 6а (Рясне 2 – площа Різні)

1/3
АТП-1 відновить маршрут 6а, коли ціна на проїзд буде встановлена на рівні 4 гривень. Про це директор Львівського комунального АТП-1 Михайло Сидорович заявив активістам ГО "Ми патріоти" та "Воля народу" під час особистої зустрічі.

"Маршрут 6а збитковий. Його повністю дублюють приміські маршрути, котрі курсують по вулиці Шевченка до церкви Анни. Довгий час через ремонт вул. Городоцької маршрут не курсував, адже великі автобуси не могли проїхати вулицями, що передбачались для об'їзду ремонту. Після відновлення його роботи стало зрозуміло, що пасажири ним не користуються. Довелось призупинити його роботу", - розповів Михайло Сидорович активістам.

Під час розмови активісти та керівник АТП-1 домовились підготувати лист до керівника департаменту транспорту щодо врегулювання маршрутів приміських автобусів. "Ми налаштовані на конструктивну співпрацю, а не лише на критиканство, тож хочемо знайти спільні із вами шляхи вирішення", - зазначив Олег Рудницький, керівник ГО "Ми патріоти".

Активісти зазначили, що вони будуть домагатись виділення ділянки для облаштування АС на вїзді у місто з вул. Шевченка, аби приміські маршрути не дублювали міські автобуси.

В свою чергу Сидорович запевнив активістів, що з підняттям тарифу на проїзд до 4 гривень, що дозволить підприємству вийти на самоокупність, вони відновлять роботу маршруту 6а. "Спочатку ми пустимо туди менші автобуси, аби люди знову почали користуватись цим маршрутом. Пізніше зможемо поставити на маршрут низькопідлогові автобуси", - запевнив громадських активістів Михайло Сидорович.

Фото - Сергій Бобра, Гал-Інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ