Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Легіон патріотів «Галичина»: У Львові почали патріотичну підготовку дітей для майбутньої служби в силових структурах

Волонтери Народної Самооборони Львівщини розпочали проект патріотичної підготовки дітей – Легіон патріотів «Галичина». Організатори передбачили навчання на трьох курсах розраховане на 6 місяців для дітей віком від 14 до 17 років.

Як розповів у коментарі Гал-інфо керівники Народної Самооборони Львівщини Валерій Веремчук, ці навчання відбуваються у європейському форматі національно-патріотичного, міліарного виховання підлітків.

«Подібна практика є у багатьох країнах Європи. Багато вихованців таких вишколів в подальшому йдуть працювати у силові структури – армію, міліцію, Службу безпеки тощо. Завдання Самооборони – надати необхідний патріотичний вишкіл для підлітків. Спершу діти пройдуть курс теоретичної підготовки, а потім у нас заплановано багато занять у польових умовах», - сказав Валерій Веремчук.

Він також наголосив, що з дітьми працюватимуть найкращі викладачі та інструктори. Також з ними працюватимуть бійці АТО.

«Це цікаво і самим дітям, а головне, що це хороша терапія для бійців, які проходять адаптацію після демобілізації. Осередки Легіону патріотів діятимуть в кожному районі Львова на базі шкіл. Особливо корисними будуть заняття у літній період шкільних канікул. Наше завдання виховати молоде покоління правильно та патріотично», - сказав Валерій Веремчук.

Фото: Народна Самооборона Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ