Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Львівські підприємці пообіцяли: «Янукович за базар отвєтіт»

Сьогодні, 22 листопада, в 11.00 біля пам’ятника Т.Шевченку у Львові розпочалася акція протесту, організована громадянським рухом «Відсіч» проти прийняття Податкового кодексу. Більше тисячі людей тримають в руках плакати з написами «Янукович за базар отвєтіш», «Або вето, або імпічмент», «Влада або слухає, або йде геть», «Чесному бізнесу чесні податки», «Азарова, Тігіпка у відставку», повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

«Сьогодні ринки Львова страйкують на 90%. Проте працівники з «Південного» в страйку участі не беруть, бо проти них здійснюються репресії. Підприємці, які минулого разу взяли участь у страйку, були занесені в так званий чорний список», – повідомив Маркіян Гудз, координатор акції, представник громадянського руху «Відсіч».

Він повідомив, що очікується близько півтори тисячі людей. Водночас наголосив, що головне питання не мітинг, а страйк. Він сказав, що на акцію до Києва поїхало близько 15 автобусів. Люди також їхали потягами та власним транспортом.

«Нині ми намагаємося донести до влади розуміння того, що якщо вони не відреагують, то ми будемо ставити її перед жорсткими фактами і чинити опір», – зазначив Маркіян Гудз.

Він також додав, що під час поїздки до Києва чинився тиск на перевізників з боку ДАІ. Попри це, підприємці Львівщини візьмуть участь в пікеті у Києві.

Також додамо, що учора, 21 листопада, представник "Відсічі" Сергій Козленко повідомив, що до Києва зі Львова виїхало 8 автобусів.  

Фото - Йосип Марухняк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ