Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Людей, що протестують біля ЦВК, попередили: протести - заборонені

Сьогодні, 5 листопада, у Києві біля ЦВК триває мітинг, який організувала опозиція на знак протесту проти фальсифікації результатів виборів. У цей час до мітингувальників звернувся судовиконавець, який зачитав рішення Окружного адміністративного суду Києва про заборону проводити масові заходи з 28 жовтня до 12 листопада на майдані Незалежності та на майдані Лесі Українки, що біля ЦВК. (Свого часу заявки на заходи подали різні громадські організації, зокрема, "Батьківщина молода" і "Молоді регіони"). Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Водночас голова Київської міської партійної організації "Батьківщини " Юрій Одарич заявив, що сьогодні вранці представники опозиції подали голові Київської міської державної адміністрації Олександру Попову заявку на проведення масового заходу  на майдані Лесі Українки.

На цей час біля ЦВК вже згромадилось до 3 тис. осіб. Майорять прапори "Батьківщини" та "Свободи". Міліціонери, озброївшись  гучномовцями, попереджають людей про відповідальність за порушення згаданого судового рішення. 

До протестувальників долучились представники "УДАРу".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ