Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Міліція вже повідомила про полоненого "беркутівця". Відео

Працівника "Беркуту" утримували в Будинку профспілок України, однак правоохоронці вже звільнили колегу. Медики попередньо констатували у нього закриту черепно-мозкову травму, переломи ребер та носа, шоковий стан. Про це повідомили у УЗГ МВС України.

Під час штурму живого «ланцюга» правоохоронців на вул. Грушевського одного з працівників спецпідрозділу «Беркут», який ніс службу з охорони громадського порядку, активісти мітингу висмикнули зі строю і відтягли у Будинок профспілок.

Зі слів працівника міліції, дорогою до Будинку Профспілок та всередині будівлі активісти постійно його били та завдавали ушкоджень.

Після визволення працівника «Беркута» направили до відомчого шпиталю. Медики попередньо констатували у нього закриту черепно-мозкову травму, переломи ребер та носа, шоковий стан. Наразі йому надають усю необхідну допомогу.

Як згодом стало відомо, в полон потрапило два "беркутівці".  Як повідомив у Фейсбуці журналіст Дмитро Гнип, спершу їх хотіли побити, але потім відвели до машини швидкої допомоги.

Відео InsiderTube1.

Фото news.bigmir.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ