Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині вшанували воїнів-афганців

У середу, 15 лютого, у Львові відбулися урочисті заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Про це йдеться на сайті Львівської ОДА.

Представники влади та громадськості поклали квіти до пам’ятного знаку "Громадянам Львівщини, полеглим в Афганістані в 1979-1989 рр". Опісля відбулася екуменічна панахида та громадське віче.

"Воїни-афганці – люди, які знають ціну життя. Багато з них були активними учасниками Майдану та одними із перших пішли захищати кордони нашої держави зі зброєю у руках. Саме завдяки таким людям ми обов’язково переможемо, бо з нами Бог і на нашому боці правда. Вічна слава Героям!", - зазначив Ростислав Замлинський.

Він також додав, що сьогодні відбулося освячення військового храму Стрітення Господнього Львівської архиєпархії УГКЦ.

Також сьогодні члени правління ЛОО Української Спілки ветеранів Афганістану поклали квіти та запалили лампадки на могилах генерала Сергія  Кульчицького, полковника Андрія Соколенка, Героїв Небесної Сотні та учасників АТО на полях почесних поховань № 67 і № 76 Личаківського кладовища.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ