Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підприємці ринку «Привокзальний» вимагають порушити кримінальну справу проти адміністрації

У Львові підприємці ТзОВ «Привокзальний ринок» провели пікетування Львівського міського управління внутрішніх справ з вимогою порушити кримінальну справу проти адміністрації ринку.

Зі слів пікетувальників, адміністрація ринку відбирає у підприємців павільйони, збудовані їхнім кошти.

За словами представника громадянського руху «Відсіч» Маркіяна Гудза, адміністрація Привокзального ринку залякує підприємців, чи дає обіцянки, аби вони не вступали у профспілки, і не боролись за свої права. «Але тут якраз зібрались підприємці, які добиваються своїх прав.. І хочуть повернути своє майно, яке незаконним шляхом присвоїла адміністрація ринку»,- наголосив активіст.

«Підприємці неодноразово звертались в різні правоохоронні органи. Але міліція не реагувала щодо незаконного приватизації, були тільки обіцянки»,- сказав він.

Він також додав, що торгові павільйони підприємців побудовані їхнім коштом. Таких прихватизованих павільйонів на ринку 250. До того ж підприємці мають всі документи. Але адміністрація ринку через відділ приватизації отримала свідоцтво на право власності.

Він каже, що згодом пікетуватимуть обласну міліцію, обласну прокуратуру та Львівську ОДА.

«Ми почали свій пікет ще з травня. Тоді на ньому був присутній начальник міліції Сергій Броневицький, який пообіцяв врегулювати ситуацію, дав «слово офіцера», що за два тижні буде створена спеціальна комісія, але питання так і не вирішено»,- наголосив Гудз.

«У мене є пачка документів на павільйони, є тристороння угода, яка укладена трьома сторонам: мною, директором ринку та директором ТзОВ «Волець», які будували павільйон. Коли я приходжу у міліцію, показую всі документи мені, кажуть, аби адміністрація ринку показала всі ті документи. Але вони їх спалили, їх нема», - розповіла приватний підприємець Марія Цибран.

Загалом на пікет зібралось близько 50 осіб. Серед них були не лише підприємці «Привокзального ринку», а й ринку «Торпедо». Представники ринку «Торпедо» прийшли, аби нагадати про проблему двох адміністрацій. За словами представників, на ринку не можуть вирішити, хто є його власником.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ