Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Представники "Свободи" спробували прорватись: візит Януковича до Львова. Доповнено

Близько 100 представників "Свободи", які організували пікет біля Палацу залізничників, спробували прорвати кордон правоохоронців. Протестна акція організована з нагоди візиту до Львова Президента України Віктора Януковича: у Палаці залізничників має відбутися нарада за його участі. Про це повідомив журналіст Гал-інфо з місця події.

Свободівці дислокуються на розі вулиці Героїв УПА - на повороті на вуличку, що веде до Палацу залізничників. Довкола всіх проїздів до палацу стоїть кілька кордонів правоохоронців, один з них тримають працівники спепідрозділу "Беркут".

Отож, коли свободівці спробували прорватися зі сторони вул. Героїв УПА, правоохоронці взяли їх у щільне, кілька раз продубльоване кільце. Почалася взаємна штовханина та шарпанина. Свободівці тримають партійні прапори і вигукують противладні гасла. 

Також правоохоронці чергують на даху Палацу залізничників. 

Станом на 12.20 Президент Віктор Янукович розпочав нараду у Палаці залізничників.

Приблизно о 12.30 зо двадцять свободівців вирвалися з оточення і підійшли з тильного боку до стін Палацу залізничників. Здебільшого це молоді хлопці. Спершу вони скакали і кричали "Той Азаров, хто не скаче!". Потім свободівці вигукували антипрезидентські і антиурядові гасла. Згодом цих свободівців правоохоронці взяли у кільце і спробували відтіснити від будівлі Палацу залізничників. Один із свободівців вирвався. Відтак, міліція спробувала його забрати в міліцейську машину. Однак у цей час з десяток осіб вирвались з оточення міліції і кинулись на допомогу затриманому. Їм вдалось "відбити" однопартійця, який згодом назвав журналістам своє прізвище -депутат  Самбірської райради Володимир Коваль.

Потім свободівці, що протестували під стінами Палацу, вчинили несподіваний маневр - повернулися до основної групи пікетувальників на вул. Героїв УПА. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ