Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тисяча львів’ян пішли маршем на гомосексуалізм

У Львові в неділю, 15.08.2010, з 17:00 до 19:00 відбулася маніфестація за охорону дітей і сім’ї від гомосексуальної гендер-пропаганди, ювенальної юстиції і намагань впровадити дискримінуючі закони, які нищать сім’ю і загрожують беззахисним дітям, повідомили організатори акції.

Похід маніфестації розпочався від Ратуші виступом представника Комітету зі збереження християнської спадщини. Процесія вийшла зі співом і продовжувала похід з двома зупинками на проспекті Свободи. Похід закінчився перед спорудою Обласної Ради, де було виголошено кілька промов.

В поході взяло участь близько 1000 людей. Багато з них несли різні гасла (напр. Вимагаємо, щоб влада України не дозволила узаконити гендер-гей та ювенальну юстицію; Гендер-гей = геноцид!; Ювенальна юстиція = злочин вчинений на дітях і батьках!). Суть маніфестації була виражена на 4-х великих транспарантах, які вимагали від президента і влади Україниприйняття 4-х законів:

1. Закон про охорону дітей, молоді і сім’ї від пропаганди гомосексуалізму. Вважаємо необхідним ввести цей закон, насамперед, у сферу політики, освіти, культури, охорони здоров’я, мас-медіа.

2. Закон про заборону реєстрованого партнерства. Йдеться про закон, який забороняє ставити стосунки двох людей однієї статі на один рівень з нормальною сім’єю.

3. Закон про заборону переслідування за т.зв. гомофобію. За терміном „гомофобія” ховається обман. На його основі захищаються гомосексуалісти, а караються їхні жертви, які намагаються себе боронити.

4. Закон про заборону усиновлення дітей гомосексуалістами. Гомосексуалісти неспроможні здорово і морально виховати майбутнє покоління.

Організатор – громадська організація: Комітет зі збереження християнської спадщини „Покрови Богородиці”

«Що таке гендер? В Україні гендер подається як рівність прав людини, захист дітей і сім’ї. А це – обман! Гендерна ідеологія стверджує, що людина народжується двостатевою і нібито сама може вибрати, чи є чоловіком чи жінкою. Це велика брехня. Тиск з ЄС на Україну є дуже сильний. В червні 2010 року Україну відвідали комісарки ЄС, які просовують гендер-гей політику, Президент ЄС, дружина колишнього президента Клінтона, яка теж просовує гомосексуалізм разом з пані Райс - членом уряду США, та М.Горбачов. На впровадження гендерної політики поєднаної з т.зв. ювенальною юстицією ЄС надав допомогу 14 мільйонів євро, а згодом т.зв. на підтримку економіки 610 мільйонів євро», – стверджують захисники традиційних цінностей.

Фото - Михайло Дашкович

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ