Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

У Луцьку після зливи провалився асфальт. Фото

На проспекті Відродження, Соборності, Молоді та інших вулицях після зливи, яка охопила місто 30 липня, провалився асфальт.

Зокрема, як повідомило видання ВолиньРost, кілька ям є неподалік піцерії Solo на проспекті Молоді. На вулиці Лесі Українки біля каналізаційного люка також є дірка.

Неподалік будинку 13, що на проспекті Соборності довжина провалля сягає сукупно близько 5-6 метрів. Асфальт провалюється на пішохідній частині. Поки що дірки тут закидали дошками.

Місцеві мешканці нарікають на бар «Пивбаза», що розміщений неподалік. Мовляв, це саме вони неправильно влаштували каналізацію.

Жителі кажуть, що очищати решітки каналізації комунальники прибули близько 22:00. Через це їх підвал затопило та замело брудом і гіллям.

Відчули наслідки стихії і у супермаркеті «Салют» на проспекті Соборності. Учора, 30 липня, тут був заблокований вхід. Нині видно, що двері магазину пошкоджені, а при вході адміністрація поклала, очевидно, мішки з піском.

Неподалік ресторану «Княжий двір», що на проспекті Соборності покриття також зруйнувалося. До слова, станом на ранок з підвальних приміщень ресторану й досі викачують воду.

Яма, яка утворилася на проїжджій частині у діаметрі сягає близько 3 метрів. Глибина – приблизно два метри. Територія огороджена. Очевидці кажуть, що вночі тут пильнували працівники ДАІ.

Фото - ВолиньРost

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ