Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові дощова вода з ринв тече просто в будинок: залило квартири мешканців. Фото. Відео

Внаслідок пошкодження системи відведення стічних вод у будинку, що у Львові за адресою вул.Коціловського 14а, повністю затопило водою один з під`їздів. Також дощова вода залила квартиру №12 і пошкодила електропроводку.

Труба для відведення дощової води у цьому будинку захована в стіну між квартирами та під’їздом. Через її пошкодження вода заливає квартиру на верхньому поверсі, а також стікає сходами додолу. Мешканці нарікають, що два останні дні, коли падав дощ, вони були змушені відрами черпати воду з балій та тазиків, котрі підставляли під струмені води.

Жителі будинку кілька років поспіль звертаються до ЛКП 500, в підпорядкуванні котрого цей будинок, з проханням відремонтувати аварійний дах та систему відведення дощової води. Однак ремонту так і не дочекались.

"Ми вирішили відмовитись від сплати комунальних послуг цього місяця на знак протесту", - зазначив Андрій Матолінець, мешканець аварійного будинку.


Відео ІА Гал-інфо

Мешканці написали колективну заяву, котру сьогодні разом із власником квартири 12, що найбільше постраждала, занесуть в ЛКП 500.

Фото - Сергій Бобра.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ