Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Львові шукають сім’ю, яка стане обличчям міста до Євро-2012

Десять львівських родин змагаються за можливість стати Сім'єю для ролика УЄФА ЄВРО 2012™. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли у ЛКП «Агенція з підготовки м.Львова до Чемпіонату Європи з футболу 2012», за таке право змагаються викладачі, бізнесмени, депутати та співаки.

Організатори конкурсу шукають львівську сім'ю, яка готова якнайкраще представити місто та взяти участь у зйомці відеоролика УЄФА про Львів. Відео буде використане для промоції Львова у світі та транслюватиметься на партнерських каналах УЄФА аж до початку чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Зараз найстаршому учаснику конкурсу 64 роки, а наймолодшій – лише 5 місяців. Але до суботи, 13 серпня 2011 року, будь-яка сім'я може долучитися до конкурсу!
Для участі у конкурсі потрібно просто надіслати фото своєї сім'ї й набрати найбільше голосів на сайті голосування – www.VisitLviv.net. Детальні умови участі знаходяться за посиланням http://visitlviv.net/photocontestlist/ua/13/sim-ya-dlya-rolyka-jevro-2012/

На фото - одна з найрейтинговіших сімей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ