Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відкрили фан-зону

Сьогодні, 7 червня, у Львові офіційно відкрили фан-зону. Урочисте відкриття, на яке завітали близько 2 тис. гостей, розпочалось з виступу оркестру.

О 18.38 представники УЄФА та директор департаменту «Євро-2012» Львівської міської ради Олег Засадний урочисто перерізали стрічку.

Після цього святкування продовжилось виступами французького гурту «L'avionRose», німецького хіп-хоп гурту«Chefket» та української групи «ФлайzZzа»

Директор департаменту Євро-2012 зазначив, що фан-зона мила, затишнаі комфортна.

«Львівська фан-зона невелика, але ми вибрали найкраще місце, аби всі почували себе тут комфортно. Дерева, зелень додають позитиву», - сказав чиновник.

Він зазначив, щодня фан-зона працюватиме з 14.00-24.00.Окрім перегляду матчів на сцені виступатимутьвідомі музичні гурти, відбуватимуться конкурси. Вхід у фан-зону – безкоштовний, платнілише два дні – 29 і 30 червня.

На запитання журналістів скільки ж коштуватиме квиток у ці дні?

Олег Засадний відповів: «Місто не зароблятиме на фан-зоні. Це промоційний захід. Плата ще не встановлена».

Загалом відкриття фан-зони відбулось досить непередбачувано. Бо ніхто не сподівався, що буде все так скромно і буденно.

Піротехнічне-шоу – це кілька петард.

«І це салют?»,–здивовано вигукнув якийсь хлопчик.

Відкриття фан-зони запам’яталось великою кількістю жовтих футболок, офіційна форма волонтерів та незначною кількістю іноземців.

Якось розважати публіку намагались німецькі фани. Молодики позували на фоні чорно-червоно-жовтому прапору і користувались увагою як преси, так і гостей заходу, бо, власне, бракувало яскравих кадрів на сцені. Далі естафету перехопили португальські фанати.

Не було помітно ажіотажу біля яток з товарами. Особливо спокійно було біля фан-магазину з принтованим одягом символів «Євро-2012». Не мали популярності ні футболки за 250 грн, ні брелки за 50 грн, навіть символічні фігурки Славка та Славека за 150 грн за штуку не знаходили своїх покупців.

Гості розгулювали по територією фан-зони у пошуках чогось надзвичайного, але так нічого не знайшли.

Фото Сергія Бобри та Йосипа Марухняка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ