Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові зникли дві школярки. Фото

Сьогодні, 17 лютого, міліція Львова оголосила про розшук двох 14-річних школярок Софії Яремчук та Уляни Піпшовської, які ще у четвер, 13 лютого, близько 08:00 пішли з дому, однак до школи не дійшли і додому не повернулися.

Інформація про зниклих дівчат:

Яремчук Софія Богданівна

13 лютого 2014 року близько 08.00.год., Яремчук Софія Богданівна, 14.01.2000 р.н., уродженка м. Львова, гр. України, учениця 8-А класу НВК ім. В. Симоненка, що по вул. В. Симоненка 6,  в м. Львові, разом зі своєю однокласницею Піпшовською Уляною Юріївною, 18.10.2000 р.н., пішли з дому та до цього часу не повернулись.

Яремчук С.Б. зростом близько 165 см, середньої тілобудови, волосся довге, темно-коричневого кольору, обличчя овальне, очі – карі, на шиї з лівої сторони родимка, має поганий зір, може носити окуляри. Була одягнена: балонова, темно-зеленого кольору куртка з капюшоном в клітинку коричнево-білого кольору, яка застібалася на замок типу «блискавка»; темно-сині джинси; шкіряні черевики темно-коричневого кольору на шнурки; спортивну, в’язану шапку, синього кольору на передній частині, якої знаходилася літера «А»; рожевий шарф. При собі мала мобільний телефон марки «Nokia N70», в якому знаходилася сім-картка мобільного оператора «Лайф»).

Піпшовська Уляна Юріївна

13 лютого 2014 року близько 08.00.год., Піпшовською Уляною Юріївною, гр. України, учениця 8-А класу НВК ім. В. Симоненка, що по вул. В. Симоненка 6,  в м. Львові, разом зі своєю однокласницею Яремчук Софія Богданівна, 18.10.2000 р.н., пішли з дому та до цього часу не повернулись

Піпшовська У.Ю. зростом близько 165 см.,  худорлявої тіло будови, волосся світле, русяве, довге, очі голубі, губи тонкі, обличчя овальне. Була одягненена в куртку чорну шкіряну коротку, чорні штани, черевики сіро-чорного кольору, сумочка синього кольору. При собі мала мобільний телефон марки «Нокія» не встановленої моделі, в якому знаходилася сім-картка оператора «Лайф» №0934403786, а також собаку породи Джек-рассел-терєр біло-рудого кольору.

З метою встановлення місця знаходження розшукуваних, прошу Вас орієнтувати особовий склад, громадськість, придані сили. При надходженні будь-якої інформації просимо повідомити за тел. (032) 261-42-47 або 102, або на гарячу лінію Львівського міського управління міліції за номером 258-66-58.

Фото зниклих школярок, поширені міліцією, zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ