Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Вул. Стрийську у Львові ремонтуватимуть до жовтня, витратять 47 млн. гривень

У Львові вулицю Стрийську ремонтуватимуть до жовтня в три етапи, на це витратять 47 млн. гривень. Наразі реконструюють ділянку від вул. Володимира Великого до вул. Рубчака. Про це повідомив сьогодні, 15 липня, під час брифінгу в.о. начальника управління капітального будівництва Львівської міської ради Ігор Фалюта.

За його словами, сьогодні рух на відрізку, що ремонтують, перекрито. Об’їзд здійснюється по вул. Тролейбусна. «Спочатку планувалось, що ремонт на цій ділянці триватиме до 21 липня, але в ході роботи підрядники виявили під асфальтом бруківку. Відповідно термін реконструкції на цій ділянці може бути довшим. Адже підрядник повинен очистити та віддати нам бруківку. А вже ми передамо її на склад ШРП Галицького району, і в майбутньому її вимостять в центральній частині міста», - розповів Ігор Фалюта.

Також він зазначив, що другим та третім етапами реконструкції Стрийської будуть відрізки дороги від вул. Володимира Великого і до вул. Чмоли, та від вул. Чмоли до Монументу Слави (вул. Гвардійська). «Ці дві ділянки є складнішими через наявність великої кількості мереж та водопроводів, але на жовтень ми плануємо виконати всі роботи, передбачені проектом», - додав Ігор Фалюта.

Загальна вартість робіт на вул. Стрийська (від Монументу Слави до вул. Наукова) – 47 млн. гривень. «Ми маємо підтвердження про співфінансування з державного бюджету і отримали вже 21,5 млн. гривень, та співфінансування з міського бюджету 11,4 млн. гривень», - зазначив Ігор Фалюта.

Роботи виконує турецька фірма «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ