Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Янукович у Львові нікому не погрожував, на відміну від Ющенка в Донецьку

Мета візиту Віктора Януковича до Львова – показати, що він Президент всієї України. Президент зобов’язаний побувати у всіх регіонах. Янукович повинен був приїхати до Львова особливо з огляду на те, що кілька разів анонсувався його приїзд. Про це у коментарі «Гал-інфо» заявив політолог Анатолій Романюк.

За його словами, проведення у Львові Ради регіонів – це можливість створити для Віктора Януковича комфортне середовище з людей, з якими йому легко спілкуватися.

Водночас політолог порівняв візит новообраного Президента Януковича до Львова із вояжем 2005 року Президента Ющенка до Донецька. Проте якщо тоді Ющенко обіцяв посадити донецьку еліту, то Янукович поводився коректно і нікому не погрожував.

Як зазначив Анатолій Романюк, акції опозиції під час приїзду Януковича мали символічний характер, а не справді опозиційний. Опозиція як на національному, так і на львівському рівні – розбита. Опозиція не пропонує альтернативи, не виконує своєї функції. Львівщина, як вотчина теперішніх опозиційних політичних сил, має зробити аудит за 20 років – що ми маємо, куди йдемо і що можемо запропонувати.

Фото - офіційний сайт Президента України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ