Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Захисники парку «Знесіння» розбили палатки під львівською Ратушею

1/3
Сьогодні вранці, 22 липня, активісти Львівської міської організації Української партії та жителі Львова розбили намети біля Львівської міської ради. Як повідомив голова Львівської міської організації Української партії Остап Стахів, вони протестують проти забудови парку «Знесіння».

«Стоятимемо тутдоти, доки на законодавчому рівні ЛМР не прийме такі ухвали, які були б не можливі для будь-якої забудови парку «Знесіння»: чи це готель, чи це елітне житло», - заявив голова ЛМО Української партії Остап Стахів.

За його словами, до акції протесту приєдналось багато людей. Тут і мешканці, які проживають біля парку «Знесіння» та інші жителі Львова, які проти забудови парку.

Остап Стахів також зазначив: «Поки що це мирна акція, останнє мирне попередження міській раді. Як бачите, ми поставили контейнери з дерев,які проти того, щоб їх вирубували. Окрім того, ми інформуємо населення вісниками «Український наступ» Української партій, збираємо підписи жителів Львова за збереження самого парку «Знесіння».

«Пізніше ми будемо збирати кошти для облагородження території, адже депутати Львівської міської ради не виділяють їх у значній кількості», - додав голова ЛМО Української партії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ