Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хто сіяв вітер, нехай не питає звідки буря!

Сталося - те, що мало статися й до чого так довго і послідовно усі ми останнім часом йшли! Легіон "Свободи" себе показав із найкращого боку - завдаючи удар в спину, вбиваючи українських вояків під стінами українського парламенту!
Можу допустити, що не було це спланованою акцією радикалів - однак те, що подібний фінал боротьби за свою присутність на українському політичному Олімпі був прогнозованим - для багатьох є цілком очевидним. Хто сіє вітер - нехай не дивується, звідки буря!!!

Що стосується Свободи - то із нею тут все зрозуміло!!! Надто якщо пригадати її скандальну участь у владі (прокурор Махніцький, наїзник Швайка, стратег Тенюх) та боротьбу проти енергетичної незалежності (розробки сланцевого газу), постійні акції, які ставали потім топ-новинами (невигаданими страшилками) для російських новин.

Однак сьогодні питання - не до них! А до вчорашніх їхніх соратників - лібералів з Народного Фронту та реформаторів з УДАРУ, солідаристів Порошенка. Це ви виплекали Дракона!!! Це ви тривалий час терпіли їх поряд з собою, закривали очі на їхню діяльність - не реагували на їхні маленькі "пустощі"!!! Бо це було для вас вигідно!!!

Ви використали радикалізм Свободи для повалення авторитарного режиму - а коли самі прийшли до влади - свободівці стали вам непотрібними!!! Ви - вчорашні соратники Свободи - які сьогодні наввипередки поспішаєте їх гнівно затаврувати - несете за їхню діяльність солідарну відповідальність як ті, що їх виростили та виплекали!!!

Де були ви у своєму праведному гніві, коли Свобода цькувала Андруховича та Возняка? Лякала дітей по садочках! Мала претензії до УКУ?

Почитайте історію - чим закінчилося загравання демократів з більшовиками в 1917 р.? Постріл Аврори враз усіх протверезив. Чи протверезить вчорашній вибух перед українським парламентом т.зв. нову політичну еліту- питання риторичне!

Складається враження, що історія таки справді повторюється двічі - перший раз у вигляді трагедії, другий раз - у вигляді фарсу!
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ