Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соплі і сльози прямого ефіру

Українців, здавалося б, уже нічим не здивувати, але політики таки дивують. Стільки часу не дивилася розважальних політичних ток-шоу, але цікавість взяла своє. І що там побачила? Цирк, бичування та поганеньку театральну постановку гуртка народної самодіяльності ВРУ.

Перше питання, яке одразу постало, – це чому на передачу запросили саме цих людей?

От не розумію я, що саме про побиття журналістів 18 травня можуть розповісти Колесніченко, Бондаренко чи Богословська?!

Зрештою, якщо обговорювали питання побиття журналістів 18 травня, то чому представникам ЗМІ дали слово аж три рази. Решта ефірного часу пішла на політичні батли влади та опозиції.

Вкотре переконалася, що у народних депутатів немає ніякої політичної культури. Хоч про яку там політичну культуру можна говорити? Ті, хто мали б бути найкращими представниками суспільства навіть уявлення не мають про елементарні правила людської поведінки. Суцільне перекрикування один одного у форматі «дурак  - саму дурак», «базарна баба», «фокусниця», «хамовитое молодое существо» і «атвєтітє в судє». Такими вигуками влада і опозиція веде діалог і характеризує один одного.

Мені справді прикро, адже якось не хочеться вірити, що громадяни України уподібнені до цих артистів.

Перша театральна постановка, яку виконала Ганна Герман Мірошниченком та «Корвололом» здавалася найфеєричнішим моментом усього цього дійства.

Відео з youtube користувача Тойво Цейво

Однак Богословська, яка всю передачу привертала до себе увагу і буквально готова була кидатись на амбразуру у боротьбі з фашизмом, наприкінці все ж переграла,  пустивши скупу сльозу.


Відео з youtube користувача Тойво Цейво.

В одному можна погодитись із Богословською – країна таки гине, а суспільство деградує. На жаль, активізує цей процес деградації подібні дійства, які люди, таки "хавають".

Хочеться вірити, що ці процеси деградації все ще зворотні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ