Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ТИХА КОНТРРЕВОЛЮЦІЯ

Отож, перезавантаження влади, яке було ключовою вимогою Майдану й про необхідність якого останнім часом не говорив хіба лінивий... відкладається!Ключовий закон Революції гідності Про очищення влади (№ 4359а) сьогодні навіть не був включений до порядку денного! За це рішення проголосувало всього лише 188 народних обранців.


І хоча з числа присутніх (339) не виявилося таких, що були проти даного закону, однак зусиллями тих, що не голосували або були відсутні на засіданні закон таки був провалений!!!

Найбільша кількість тих, що не голосувало за даний закон зрозуміло було у фракції Партії регіонів (58 та 19 відсутні). І лише один депутат - В.В. Писаренко підтримав даний закон.

Одиноким рицарем у своїй фракції "Економічний розвиток" виявився її лідер А.К. Кінах, який підтримав даний закон Не голосувало за нього - 27 й ще 12 були відсутніми.

Не голосували (чи були відсутніми) за даний закон майже половина фракції "За мир та стабільність" (14 - не голосувало, 22 - відсутні з 36 членів фракції) та групи "Суверенна європейська Україна" (10 - не голосувало, 3 - відсутні з 35 членів депутатської групи).

Велика кількість тих, що не проголосували та були відсутніми належать до позафракційних - 34 та 33 відповідно. Цікаво, що до числа відсутніх належать Д. Жванія та В.В. Петьовка. А позафракційна І. Богословська - взагалі не голосувала за даний закон.

Єдиною фракцією парламенту, яка у повному складі підтримала даний закон є фракція Свободи. Усі 35 її членів були присутні й проголосували за даний закон.

У фракції УДАР проти даного закону не голосував 1 депутат - Ф.Ф. Негой. Натомість ще 5 ударівців були відсутніми - В. Іщенко, С.Куніцин, І. Кутовий, П. Рябікін, А. Палатний.

Із 86 членів фракції Батьківщина підтримали закон всього 67 депутатів!!! Ще 7 - не голосувало і аж 12 були відсутніми. Серед тих, що не голосували - М. Катеринчук та Г. Немиря, серед відсутніх - І. Луценко та А. Шевченко.

Таким чином можна скільки завгодно бити себе в груди на політичних ток-шоу про вірність Майдану - а водночас тихенько солідаризуватися з Партією регіонів не голосуючи чи просто уникаючи присутності на засіданні парламенту під час розгляду ключового закону Революції Гідності!!!

Партійні боси зрозуміють - а виборці однаково поза процесом ...

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ