Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львівській області цьогоріч створено 66 пунктів тестування

Сьогодні, 10 травня, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Іван Груник провів нараду з питань зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

В нараді взяли участь заступник начальника Головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації Богдана Біляк, директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, директор Львівського обласного вузла спеціального зв’язку Надія Качаровська, заступник начальника головного управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак та інші.

Відкриваючи нараду, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Іван Груник наголосив на прозорості та об’єктивності проведення ЗНО у Львівській області: «Це надзвичайно важливий і відповідальний захід, тому ми повинні провести його в рамках чинного законодавства та на високому організаційному рівні, щоб не виникало будь-яких сумнівів в об’єктивності оцінювання ЗНО з боку громадськості», - зазначив І.Груник.

Заступник начальника Головного управління освіти та науки облдержадміністрації Богдана Біляк поінформувала присутніх про стан підготовки до ЗНО 2012 року. За словами Богдани Біляк, цьогоріч створено 66 пунктів тестування у загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах у містах Львів, Дрогобич, Самбір, Стрий, Червоноград, Броди, Жовква, Новояворівськ. До організації відповідної роботи залучено понад 4 тисячі педагогічних працівників, у тому числі понад 400 екзаменаторів з української мови та понад 100 з англійської мови.

Як зазначила Богдана Біляк, важливим організаційним акцентом цьогорічного ЗНО була підготовка педагогічних працівників, задіяних у проведенні заходу. Впродовж навчального року вони брали участь у різноманітних семінарах та курсах підвищення кваліфікації, відтак ці кадри стовідсотково готові до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ