Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Проти Оксани Юринець застосували "чорний піар"? (Відео)

Нещодавно в Інтернеті з'явилося відео про кандидата в народні депутати по 117 виборчому окрузі (місто Львів, Франківський район. Округ включає: Галицький, Франківський райони, частина Шевченківського району міста Львова) Оксану Юринець, яка йде від УДАРу.

Низькопробне, майже аматорське відео, в якому представники відомої субкультури «дворових пацанчіків», в народі більше відомих як «гопникі», говорять про Оксану Юринець, що вона – «нормальна баба».

Важко зрозуміти, що саме мали на меті автори цього відео, однак очевидне намагання образити електорат Оксани Юринець та й її саму грубим висловлюванням про жінок.



В Інтернеті також з’явилася інформація про те, що це відео зняли на замовлення самої кандидатки для того, аби поширювати його у соціальних мережах.

В коментарі Гал-інфо Оксана Юринець заявила, що команда, яка працює в УДАРі не має до цього жодного відношення і сама вона цього відео не замовляла.

«Ролик, який з’явився в Інтернеті мені дуже не сподобався. Він відображає абсолютно все що я критикую. Я не думаю, що це мій електорат. Це навіть не електорат мого округу. Мене попереджали, що бій буде потужний, так воно і є. Мені, як жінці, дуже не приємно. Мені не подобається це гасло, цей жаргонізм, який вжили в мою сторону. Для себе я вирішила, що просто не звертатиму на це уваги», - сказала Оксана Юринець.

Вона також додала, що планує вести чесну боротьбу, а не обливати опонентів брудом.

На запитання чи має вона припущення щодо того, хто міг зняти таке відео, кандидат в нардепи заявила, що "немає часу робити припущення та й взагалі думати про це".


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ