Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

21 вересня у Львові - велоперегони, 23 вересня - велопарад

У рамках міжнародної кампанії «Європейський тиждень мобільності» 21 вересня у Львові відбудуться велоперегони та спринт-турнір «Драг-Рейсинг». А також за програмою заходів 23 вересня вулицями міста проїде велопарад. У зв’язку з цим, на вулицях, якими прокладено маршрут велосипедистів, тимчасово перекриватимуть рух транспорту. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

21 вересня у проміжку часу з 11:00 до 13:00 год. приблизно на 20 хв. тимчасово перекриють рух транспорту за маршрутом проведення велоперегонів: вул. Гвардійська - вул. М. Коперника - вул. П. Дорошенка - вул. Памви Беринди - пл. Катедральна - пл. Ринок. Велосипедистів супроводжуватимуть автомобілі Державтоінспекції. Ввечері з 20:00 до 22:00 год на вул. Княгині Ольги (від вул. Академіка А. Сахарова до вул. Д. Котка) буде проведено велосипедний спринт-турнір «Драг Рейсинг», у зв’язку з чим рух транспорту у цей час на вказаній ділянці буде перекрито.

23 вересня з 16:00 до 17:00 год проїзд транспорту обмежать за маршрутом проведення велопараду: вул. Університетська - вул. Ю. Словацького - вул. В. Стефаника - вул. Дж. Дудаєва - вул. П. Саксаганського - вул. Шота Руставелі - вул. Зелена - вул. Студентська - вул. К. Левицького - вул. Князя Романа - пл. Галицька - просп. Свободи - вул. Памви Беринди - пл. Ринок - вул. Підвальна - вул. Валова. Державтоінспекція забезпечить колоні супровід.

Співорганізаторами заходів є ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012», ЛМГО «Львівський велоклуб» та ГО «Клуб велосипедного туризму «Колесо вітрів»».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ