Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Львова до Стамбула відкриють лоу-кост рейс

Завтра, 17 жовтня, у Міжнародному аеропорту «Львів» відбудеться урочисте відкриття нового рейсу авіакомпанії "Пегасус Ерлайнз" на напрямком Львів-Стамбул (аеропорт ім.Сабіхи Гьокчен). Про це повідомила керівник відділу маркетингу аеропорту Галина Винарчик.

Пегасус Ерлайнз- третій лоу-кост, який виконуватиме рейси зі Львова. Авіакомпанія пропонує вильоти у більш ніж 32 міста світу та 20 напрямків в межах Туреччини. Авіапарк компанії визнано одним із наймолодших в Європі. Рейси Львів-Стамбул виконуватимуться на комфортабельних літаках Боїнг 737-800

Станом на сьогодні з Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького здійснюють рейси 12 іноземних та 4 українських авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків - 14 (Москва; Варшава; Неаполь; Відень; Мюнхен; Прага; Стамбул; Тімішоара; Дортмунд; Венеція,Вроцлав, Краків,, Хургада, Сургут).

Існуючі та заплановані напрямки лоу-кост перевізників:

ВіззЕйр Україна : Дортмунд, Венеція(Тревізо), Мілан(Бергамо);

ЄвроЛОТ : Краків, Вроцлав ;

Пегасус Ерлайнз: Стамбул (Сабіха Гьокчен)

За 9 місяців2012 року Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького обслужив більше 400 тисяч пасажирів, що на 90% більше, ніж за аналогічний період 2011 року. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ