Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

1 листопада стартує благодійна акція «День щастя в МакДональдз»

1 листопада стартує акція «День щастя в МакДональдз». Благодійна акція має на меті допомогти дитячим медичним установам обладнанням та розвинути культуру індивідуальної благодійності в Україні, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Акція проводиться вже 11-й рік поспіль. «День щастя» - міжнародна щорічна програма корпорації МакДональдз, що проводиться у понад 100 країнах світу. За історію проведення акції вдалося зібрати понад 170 млн доларів США, які було спрямовано на допомогу дітям у багатьох країнах світу.

За роки проведення акції компанія МакДональдз в Україні спрямувала благодійну допомогу у розмірі понад 10 млн грн на придбання медичного обладнання для більше, ніж 50 дитячих лікарень України за такими напрямками: кардіологічна, реанімаційна апаратура, дефібрилятори, обладнання для надання невідкладної допомоги та лікування хвороб органів дихання, неонатологічне обладнання для виходжування недоношених немовлят.

Цього року мета благодійної акції «День щастя» – закупівля реанімаційного обладнання для надання невідкладної допомоги дітям для 27 лікарень України. Зокрема, у Львові медичне обладнання, яке буде закуплене на зібрані кошти, буде передане Комунальній міській дитячій клінічній лікарні.

Акція «День щастя» триватиме у всіх закладах МакДональдз протягом місяця – з 1 до 30 листопада. Для того, щоб долучитися до збору коштів та зробити свій внесок у добру справу допомоги дітям, потрібно придбати спеціальну акційну символіку (паперові «долоньки», брелоки, аудіо-диски з дитячими піснями у виконанні українських зірок), а 11 листопада – картоплю фрі, у будь-якому з ресторанів МакДональдз по всій Україні. Кошти від продажів будуть також направлені на придбання медичного обладнання для дитячих лікарень України.

Щороку до акції долучаються відомі українські діячі спорту та шоу-бізнесу, які відвідують заклади МакДональдз, аби особисто підтримати «День щастя». Акцію вже підтримували провідні українські лікарі, відомі спортсмени, музиканти та громадські діячі, серед яких Руслана, Олександр Пономарьов, Гайтана, Марія Бурмака, Віталій Козловський, Юрій Горбунов, Анжеліка Рудницька, Яна Клочкова, Стела Захарова, Олександр Крикун, Дмитро Дікусар та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ