Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З 1 січня набуває чинності новий Закон України «Про зайнятість населення»: поради роботодавцям

Львівський міський центр зайнятості інформує, що з 1 січня 2013 року набирає чинності новий Закон України «Про зайнятість населення» № 5067-VI від 05.07.2012 року. Повідомив відділ інформаційної роботи з роботодавцями Львівського міського центру зайнятості,

Відповідно до нового законодавства роботодавці мають право при прийомі на роботу окремих категорій громадян отримувати пільги та компенсації від держави. Одночасно цим Законом також передбачені нові зобов'язання та відповідальність за його порушення.

Звертаємо увагу, що у Львівському міському центрі зайнятості щоденно о 10.00  проводяться безкоштовні семінари для юридичних та фізичних осіб-підприємців щодо роз'яснення основних положень нового законодавства про зайнятість населення.

З графіками семінарів можна ознайомитись на Інтернет-сторінці Львівського міського центру зайнятості - www.rec.lviv.ua у розділі «Працедавцеві» - «Семінари». Запрошуємо усіх охочих.

Більш детальну інформацію можна отримати у Львівському міському центрі зайнятості за адресою: м. Львів, вул. Кн.Ольги, 122; за телефонами: 245-79-92; 244-59-74; 245-79-91.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ