Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

13 жовтня відбудеться львівський напівмарафон пам’яті Романа Шухевича

13 жовтня під патронатом народного депутата України Олега Канівця у Львові відбудеться І Відкритий легкоатлетичний напівмарафон пам'яті Героя України Романа Шухевича. Організатори змагань: спортивний клуб «Ультра», Благодійний фонд Олега Канівця «Добре серце» та Федерація легкої атлетики Львівської області. Повідомила прес-служба Благодійного фонду«Добре серце».

Як розповів керівник змагань, президент СК «Ультра» Ярослав Кондюх, дистанція у 21 кілометр пролягатиме від Львівського оперного театру через проспект В.Чорновола гарною лісовою дорогою на смт. Брюховичі та зворотньо. Траса буде промаркована знаками на кожному кілометрі дистанції. В організації руху на трасі учасникам допомагатимуть волонтери та судді змагань.

Мете заходу: вшанування пам’яті Героя України Романа Шухевича; пропаганда фізичної культури, спорту та здорового способу життя; налагодження дружніх стосунків між спортсменами із різних регіонів України та країн-сусідів; популяризація легкоатлетичних пробігів, як найпростішої форми змагальної діяльності для усіх любителів бігу, як професійних спортсменів так і аматорів.

Учасником змагань може бути будь-яка особа, якій на день проведення змаганьвиповнилось 18 років.Обов’язковою умовою участі у змаганнях є медична довідка про задовільний стан здоров’я.Регламентований час на подолання дистанції – 2год.45 хв. Учасники які не зможуть подолати дистанцію у регламентований час повинні зняти нагрудний номер та залишити трасу пробігу

Усі учасники змагань, що зареєструються у секретаріаті змагань в день пробігу отримають футболки із логотипом пробігу. Марафонці, що завершать дистанцію отримають медалі. Переможці та призери пробігу в абсолютній першості (1-3 місце, чоловіки та жінки окремо) нагороджуються кубками, медалями та грошовими призами (1 місце - 1500 грн., 2 місце - 1000 грн., 3 місце - 500 грн).

Ліміт учасників - 130 бігунів. Ще 20 бігунів будуть брати участь у змаганнях згідно запрошення від організатора. Умови реєстрації на сайті www.club-ultra.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ