Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Невідомі діти двічі намагались захопити Сихівський райвідділ

Учора, 19 лютого у Львові група невідомих молодих людей віком 15-16 років двічі намагалася захопити приміщення Сихівського райвідділу. Про це Гал-інфо розповіла голова Сихівської районної адміністрації Львова Ірина Маруняк.

Перша спроба була вчинена групою молодих людей чисельністю 40 осіб близько обіду. Вони прийшли до будівлі райвідділу, у якій зараз перебуває Самооборона, і хотіли захопити її. Самооборонці та керівництво району зустріло їх на вході. Відбулися переговори. П’ятеро чоловік з боку молоді увійшли до приміщення, оглянули його.

«Їх цікавило, чим є у приміщенні каски, бронежилети і зброя та вимагати видати їм ці речі. Їм, звісно, відмовили. Після переговорів хлопці пішли», – сказала Ірина Маруняк.

Наступна спроба була здійснена через 3-4 години. Цього разу прийшли 50 юнаків. Все відбулося за тим же сценарієм, їм пояснили, що не варто трощити райвідділ, адже його збудовано коштом громади і відновлювати також доведеться коштом громади. Через півтори години вони пішли, але попросили керівництво району повторити свої пояснення на камеру для свого керівництво. На запитання, хто ці керівники відповіді хлопці не дали.

Ірина Маруняк підкреслила, що в райвідділі і далі знаходиться Самооборона, відбувається патрулювання району. Вночі чергували мобільні групи. Працівників міліції у райвідділі немає. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ