Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Києві влаштували самосуд над львівським комуністом

У центрі Києва був влаштований самосуд над львівським комуністом.

Як повідомив сайт КПУ, жорстоко побитий перший секретар Львівського міськкому КПУ Ростислав Василько.

Йому начебто закинули причетність до розстрілу протестуючих на Майдані, звинуватили, що він був снайпером, які вбили десятки людей під час розстрілу силовиками. Василько заявив , що він є мирним громадянином, що приїхав до Києва провідати родину - дружину і дитину, яким також тепер погрожують розправою .

«Мене побили в центрі, на Майдані, груди, ребра, голову пробили» , - розповів він.

При цьому Р. Василько зазначив, що побиття сталося в суботу, 22 лютого, недалеко від готелю «Україна».

На питання, як він там опинився, він відповів: «Тобто, як я там опинився? Додому їжджу. Сім'я у мене в Києві, а працюю я у Львові».

Василько перебуває на стаціонарному лікуванні у столичній лікарні № 17, його палату , за даними ЗМІ , охороняє потрійне «кільце» бійців « Правого сектора ».

Через переслідування проти нього та членів його сім'ї , комуніст збирався просити політичного притулку поза межами України.

«Шановні товариші! Я, Василько Ростислав Степанович, перший секретар Львівського міськкому КПУ... Мене 22.02.14 з 11:00 по 23:00 катували майданівці в Маріїнському парку, заганяли голки під нігті, били палицями, кулаками, пробили мені праву легеню, зламали три ребра, носову перегородку, лицьову кістку. Потрощили череп. Отримав струс другого ступеня. Весь синій. Завтра робитимуть пункцію спинного мозку. Біда чорна ! Почистили всього, відібрали документи, гроші, ланцюжок золотий з хрестиком», - йдеться в повідомленні Ростислава Василька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ