Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові представили нового прокурора міста Олега Соболя

Сьогодні, 15 квітня, за участі керівництва правоохоронних органів міста Львова та органів місцевого самоврядування, прокурор Львівської області Володимир Гураль представив нового прокурора міста Львова – старшого радника юстиції Олега Соболя, повідомила прес-служба прокуратури міста Львова.

Зокрема, прокурор  області висловив упевненість, що організаторські та особисті якості новопризначеного керівника міської прокуратури, який має 20-річний досвід прокурорської роботи, дозволять йому мобілізувати очолюваний ним колектив для ефективної, наступальної діяльності з метою  утвердження верховенства права.

«Події останніх місяців засвідчили  необхідність докорінних змін у всіх сферах життя нашої країни. Чи відбудуться вони -  залежить в тому числі від принципової позиції правоохоронних органів щодо забезпечення законності та правопорядку. Суспільство чекає  реальних результатів  консолідованої роботи  в інтересах держави та громади », - зазначив Володимир Гураль.

Своєю чергою, новопризначений прокурор міста Львова подякував за довіру та запевнив, що спільно з колективом міської прокуратури докладе усіх зусиль для виконання  таких завдань та укріплення авторитету органів прокуратури.

Довідка

Олег Миколайович Соболь розпочав свою трудову діяльність в органах прокуратури у 1993 році. Зокрема, працював на посадах  помічника прокурора Франківського району м. Львова,  першого заступника прокурора м. Івано-Франківська, начальника відділу нагляду за додержанням і застосуванням законів прокуратури Львівської області, прокурора м. Дрогобича,  першого заступника прокурора м. Львова.  З червня  2012 року очолював  Стрийську міжрайонну прокуратуру

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ