Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

25 квітня у Львові з візитом два міністри

25 квітня о 09:00 в рамках існуючого Мультисервісного центру обслуговування споживачів на базі Поштамту (Львів, вул. Словацького, 1 (II поверх) відбудеться презентація нового підходу до обслуговуванняльвів’ян в частині надання Адміністративних послуг з питань реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців у тому числі з використанням поштових послуг. Повідомили у Львівській дирекції УДППЗ «Укрпошта».

Організатори: Львівська дирекція УДППЗ «Укрпошта» та Головне управління юстиції у Львівській області.

Учасники:

  • Міністр інфраструктури України (Бурбак Максим Юрійович)
  • Міністр юстиції України (Петренко Павло Дмитрович);
  • В.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» (Паньків Михайло Петрович)
  • Начальник Головного управління юстиції у львівській області (Кадикало Микола Олегович)
  • В.о.директора Львівської дирекції УДППЗ «Укрпошта» (Лещух Ярослав Романович);

Під час презентації буде оглянуто відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців реєстраційної служби Львівського міського управління юстиції, а також відділення зв’язку, на базі якого надаються адміністративні послуги, в тому числі і реєстраційні.

При цьому планується висвітлення питання щодо Меморандуму про взаємне співробітництво у сфері спрощення процедури доступу до адміністративних послуг у сферах державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Далі підхід брифінг засобів масової інформації до Міністра юстиції України Петренка Павла Дмитровича та Міністра інфраструктури України Бурбака Максима Юрійовича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ