Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Луганську невідомі месники оголосили полювання на терористів

В Луганську діє загін невідомих патріотів, які ведуть полювання за бойовиками терористичної організації ЛНР. Так званий «уряд» ЛНР був вимушений визнати факт існування підпілля. Більше того, вони оголосили винагороду за підпільників - 15 тис. доларів та ввели заборону на пересування містом легковим транспортом протягом 3 днів. Про це Гал-інфо розповів Дмитро Снєгирьов, активіст з Луганська, співголова Громадської ініціативи «Права Справа».

«Ця заборона викликає усмішку, адже судячи з мобільності груп і їхнього знання місцевості, подібна заборона може викликати лише легку іронію», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Він також додав, що нарешті і РНБО визнало факт існування українського підпілля на Луганщині.

«Парубій підтвердив усі розвіддані активістів «Правої Справи» по знищених системах залпового вогню «Град». З 18 по 21 липня українська авіація здійснила кілька бойових вильотів та завдала ударів по базах і вогневих точках терористів. Дані силам АТО про ці терористичні бази передали саме активісти «Правої Справи». Зокрема було знищено 2 системи «Град», 3 танки, колона боєзапасами. Кількість загиблих терористів уточнюється. За оцінками самих бойовиків - це більше як 150 чоловік», - сказав Снєгирьов.

Він також додав: «18 липня о 20.30 наша розвідгрупа отримала інформацію про місце локації системи «Град». За годину авіація завдала удар відповідно до цих координат. Розвідники зафіксували сильну детонацію та вибухи, що свідчили про те, що 2 системи були знищені».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ