Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

На «Арені Львів» під час матчу «Шахтар» - «Динамо» на стадіоні будуть посилені заходи безпеки

Організатори матчу між ФК «Шахтар - Донецьк» і ФК «Динамо – Київ» за Інтер Суперкубок України, який відбудеться сьогодні о 21.00 на стадіоні «Арена Львів», радять вболівальникам приходити заздалегідь, щоб комфортно дістатись своїх місць на стадіоні. Глядачів також просять з розумінням поставитись до підвищених заходів безпеки під час матчу. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Дирекція стадіону застерігає, що у зв’язку із посиленими заходами безпеки, на територію «Арени Львів» заборонено заносити великі парасолі-тростинки та будь-які напої у скляній, пластиковій чи металевій тарі, а також будь-які спиртні напої. Заборонено вхід у нетверезому стані.

«У зв’язку з підсиленням охорони та заходів безпеки при вході на стадіон перед матчем можливий огляд відвідувачів. Просимо з розумінням поставитись до цих речей, адже ми повинні забезпечити максимальний захист усіх, хто знаходиться на стадіоні», - зазначив Роман Черхавий, директор стадіону «Арена Львів».

Нагадаємо, за інформацією дирекції «Арени Львів», 25 липня о 19.00 год на стадіоні пройде матч між ФК «Металург» та ФК «Дніпро». Окрім цього, 10 серпня на вболівальників чекатиме гра між футбольними клубами «Металіст» і «Шахтар».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ