Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

У Львові водіїв просять оминати вул. Стрийську, починаючи з 18.00

Сьогодні, 22 липня, на «Арені Львів» о 21:00 год відбудеться матч Інтер Супекубку України між ФК «Динамо» та ФК «Шахтар». Перед матчем на площі Ринок о 18.00 год планують зібрати фанів обох клубів, що приїжджають до Львова та вболівальників львівського ФК «Карпати». Футбольні вболівальники вирушать пішою ходою до стадіону «Арена Львів». На цей час водіїв приватного транспорту просять оминати вулицю Стрийську. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За попередньою інформацією, на марші будуть присутні фани з інших міст України. Загалом кількість вболівальників буде близько 3 тис осіб.

Марш єднання пройде за маршрутом: пл. Ринок – пл. Катедральна – вул. Памви Беринди – просп. Свободи – вул. П. Дорошенка – вул. С. Бандери – вул. М. Вербицького – вул. М. Коперника – вул. Д. Вітовського – вул. Героїв Майдану – вул. Стрийська, 199.

У зв’язку з ускладненням руху вулицею Стрийською на час проведення пішої ходи та футбольного матчу, водіїв приватного транспорту з 18.00 год просять оминати вул Стрийську.

Також усіх просимо максимально користуватись громадським транспортом, аби обмежити кількість приватних авто на дорогах і уникнути великих заторів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ