Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Полтава виділила 3 млн грн на підтримку армії

Сьогодні, 23 липня, на сесії Полтавської міської ради опозиційні депутати добилися прийняття рішення про виділення 3 мільйонів гривень на потреби армії. Ці гроші мають піти на потреби військовослужбовців і військових частин. Раніше на ці цілі було виділено 30 тисяч гривень. Про це повідомив народний депутат від фракції "УДАР"Сергій Каплін.

"Сьогодні на сесії Полтавської міської ради було ухвалено історичне рішення.Опозиційні депутати змогли проштовхнути рішення про збільшення видатків міського бюджету з 30 тисяч до понад3 мільйонів гривень. Гроші будуть взяті з залишку коштів спеціального фонду бюджету.Вони мали піти на благоустрій міста. Але, коли в країні війна і інші міста знищуються через військові дії, ми маємо думати про загальне благо", - прокоментував це рішення Серій Каплін.

Нардеп розповів, що гроші підуть на забезпечення соціальних гарантійвійськовослужбовців, організацію допомоги військовим частинам, іншим військовим формуванням ЗСУ, МВС, підприємствам, установам, організаціям Полтави, які залучені до питань територіальної оборони, мобілізаційної підготовки і цивільного захисту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ