Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міськрада заборонила феєрверки, поки не завершиться АТО

Сьогодні, 31 липня, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради депутати проголосували за заборону на території Львова використання піротехнічних засобів на час проведення антитерористичної операції на сході України. Про це повідомив голова постійної комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень ради свободівець Андрій Карбовник, повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Свободівець повідомив, що до депутатів Львівської міськради неодноразово зверталися мешканці міста з проханням заборонити на території Львова використання піротехнічних засобів на час проведення антитерористичної операції на сході країни.

«Львів’яни скаржаться: майже щовечора в місті лунають святкові феєрверки, і це в той час, коли на сході країни тривають бойові дії. До подолання воєнної агресії Росії проти нашої держави ми вважаємо за доцільне припинити використання будь-якої піротехніки на території міста, аби забезпечити спокій львів’ян. Окрім цього, це рішення сприятиме попередженню надзвичайних ситуацій на території Львова, дотриманню правопорядку та гарантуванню особистої  безпеки мешканців міста», – зазначив Андрій Карбовник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ