Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Депутати Львівської облради пропонують скерувати гроші з обласних програм в зону АТО

Депутатська комісія Львівської обласної ради з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень ради рекомендуватиме скерувати 250 тисяч гривень з програми профілактики і запобігання поширенню пияцтва та алкоголізму в зону проведення АТО. Повідомила прес-служба Львівської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Про це сьогодні, 31 липня, повідомила під час засідання голова комісії, депутат Львівської обласної ради від партії УДАР Оксана Юринець.

Коментуючи цю пропозицію, ударівка відзначила: «звичайно, боротись з алкоголізмом потрібно, адже це страшне соціальне явище. Однак сьогодні доля України вирішується на Сході. І вирішують її наші солдати, звичайні хлопці, в тому числі й з Львівщини, які дуже довгий час перебувають в нелюдських умовах. Те, що вони пережили за кілька тижнів, будучи відрізаними від основних сил, переживаючи щоночі бомбардування, навіть важко уявити. І хоча вони героїчно тримаються, однак ми повинні подбати, щоб пережите не відбилось на їхньому психічному здоров’ї. Відтак, вважаю, що ці кошти було б доцільніше використати, допомагаючи військовикам.

Зрештою, депутати мають зайняти державницьку позицію – усі витрати, які безпосередньо не стосуються життєдіяльності області, мають бути скасовані. Всі зекономлені кошти скеровані на потреби нашої армії. Сьогодні наше майбутнє вирішують бійці 24-ї Яворівської Залізної дивізії, десантники 80-ї аеромобільної бригади, прикордонники, які теж перебувають на Сході. І нашим завданням є зробити все для того, щоб їх максимально підтримати.Витрачання ж коштів на будь-які інші речі в умовах війни є недоречним і навіть шкідливим», - відзначила депутат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ