Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бійці 24-­ї бригади розповіли, коли їм відкрили авіакоридор

Українські політики в кулуарах Верховної Ради і далі продовжують «ділити» посади. А в цей час вояки на Сході гинуть за неподільність території України. Натомість народним обранцям вистачає духу наблизитися з допомогою для вояків лише за десятки кілометрів до передової. Останнє не стосується лише окремих нардепів, зокрема Миколи Катеринчука та Олега Ляшка. Саме їм бійці 24-­ї бригади завдячують врятованими життями.

Про це на телеканалі ZIK повідомив боєць 24-­ї бригади Юрій під час політичного ток­шоу «Прямим текстом. Бліц».

Двадцять четверта механізована бригада, що дислокується в Яворові на Львівщині, довший час перебувала на сході країни, у селищі Довжанське Луганської області. Лише у п’ятницю, 16 серпня, вони повернулися до Львова на ротацію.

Під час програми військовий розповів, що коли вони були на Сході, їхнє керівництво
звернулося до Міністерства оборони з проханням виділити авіацію для доставки допомоги. Однак у цьому їм відмовили. Мовляв, авіація надто дорога для української армії.

«Лише після перемовин наших керівників з Олегом Ляшком нам зробили авіакоридор для доставок», – розповів боєць.

«Нам розривалися серця, коли ми, не маючи ані їсти, ані пити, заходили в інтернет, щоб прочитати останні новини, і бачили, що наш парламент свариться через якісь посади, коаліція розвалилася. Хіба на це зараз час, коли ми тут гинемо?», – обурюється боєць Юрій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ