Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Міноборони має на рахунках 14 млрд (!) для закупівлі бойової техніки і не робить цього, - Бутусов

За даними уряду, маючи на рахунках казначейства для закупівлі нових озброєнь 14 (чотирнадцять!) мільярдів гривень, міністерство оборони не здійснює закупівель бойової техніки через нездатність керівництва подолати елементарні бюрократичні процедури.

Про це на Фейсбук написав Юрий Бутусов:

"Розширене засідання Генштабу збройних сил.

Верховний головнокомандувач Петро Порошенко приїхав туди після зустрічі з генерал-лейтенантом Русланом Хомчаком, що з вийшов з оточення, і заступником голови Дніпропетровської ОДА Геннадієм Корбаном, після спілкування з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком, який вранці прилітав до Дніпропетровська.

Мені вдалося з ними переговорити перед їх зустрічами з главою держави.

Петро Олексійович, як передають очевидці, на засіданні Генштабу задав багато конкретних і гострих питань (а він більшість цифр, що стосується АТО, тримає в голові), і вщент розніс діючу систему управління міністерством.

Особливо шокує, що. за даними уряду. маючи на рахунках казначейства для закупівлі нових озброєнь 14 (чотирнадцять!) мільярдів гривень міністерство оборони не здійснює закупівель бойової техніки через нездатність керівництва подолати елементарні бюрократичні процедури.

Це просто вимагає порушення кримінальних справ і повної заміни керівництва міністерством. просто верх некомпетентності і цинізму".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ