Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Громадян 1998 року народження припишуть до призовних дільниць

Громадян 1998 року народження припишуть до призовних дільниць. Відповідне розпорядження видав виконувач обов’язків голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

Як зазначено в розпорядженні, відповідно до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2002 № 352 "Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом", з метою взяття громадян на військовий облік, визначення їх кількості, ступеня придатності до військової служби, встановлення рівня освітньої підготовки, здобутої спеціальності і рівня фізичної підготовки Львівському обласному військовому комісаріату наказано зобов¢язати районні та міські військові комісаріати області провести в січні-березні 2015 року приписку громадян 1998 року народження до призовних дільниць, а об’єднаним військовим комісаріатам провести приписку громадян, які проживають на територіях районів, згідно з додатком.

Крім того, комісаріату наказано затвердити заходи щодо забезпечення підготовки та проведення приписки громадян України 1998 року народження до призовних дільниць міських і районних військових комісаріатів в області, що додаються.

Головам районних державних адміністрацій потрібно прийняти розпорядження про забезпечення підготовки та проведення приписки громадян 1998 року народження до призовних дільниць відповідно до цього розпорядження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ