Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Шевченківському гаю відбудеться благодійна фотосесія на підтримку армії

Підтримаймо армію. 28 вересня з 12.00 до 19.00 у Шевченківському гаю відбудеться благодійна фотосесія, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Для фотозйомки буде спеціально облаштоване місце – фото-зона, в українському сучасному стилі та з патріотичною атрибутикою.

На фото-зустрічі будуть присутні професійні фотографи, візажисти, перукарі, стилісти, декоратори. Усі послуги будуть надаватись безкоштовно.

Як розповідають організатори, у фото-зоні будуть працювати стилісти, які допоможуть та оберуть для кожного найкращий стиль з запропонованих партнерами українських елементів, таких як: вишиті сорочки, футболки з патріотичними написами, віночки, метелики, біжутерія.

Благодійний внесок добровільний, але рекомендована сума від 50 грн.

Усі вилучені кошти після закінчення фото-дня буде передано сім’ям на лікування поранених хлопців, які перебувають у Військовому госпіталі.

Як зазначає Оксана Воробель, творець-ідейник фотосесії, кошти будуть скеровані на допомогу двом хлопцям. Це Олег Труш та Олександр Даценко.

«Зробімо добру справу разом - допоможімо нашим українським героям. Ви отримаєте професійні фото і таким чином пожертвуєте кошти постраждалим в зоні АТО», - додає Оксана Воробель.

Детальніша інформація та умови участі у фотопроекті - за номером 0979948241.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ