Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Попасній зруйновано будівлю швидкої допомоги, знищено всі машини

У Попасній обстрілом зруйновано будівлю швидкої медичної допомоги, зруйновано типографію, пошкоджено дитячий садок та житлові приміщення. Снаряди впали на перон залізничного вокзалу, пошкодили локомотивне депо та залізничні шляхи станції “Попасне”.

Про це повідомив сайт Геннадія Москаля.

"Оперативна обстановка в Луганській області має тенденцію до напруження.

Вчора, 30 вересня, о 9.35 з боку м.Ірміно Стаханівської міськради (контрольованої бойовиками) здійснено 15 залпів у м.Попасне, попередньо, з установки “Град”. На жаль, є вбиті та поранені.

Обстрілом зруйнована будівля швидкої медичної допомоги, знищені всі машини швидкої допомоги. Крім того, пошкоджені будівлі магазинів “Колос”, Наталі” та “Живе пиво”.

Зруйнована типографія, пошкоджений дитячий садок та ряд житлових приміщень.

Снаряди впали на перон залізничного вокзалу, пошкодили локомотивне депо та залізничні шляхи станції “Попасне”.

Районний центр, який розташований за 6 км від лінії зіткнень, залишився без швидкої медичної допомоги.

На прохання голови Луганської ОДА Геннадія Москаля виділити м.Попасна кілька автомобілів швидкої допомоги міністр охорони здоров’я Олег Мусій відповів, що вільних автомобілів у нього немає.

Г.Москаль звертається до голів облдержадміністрації та мерів міст, які не є в зоні бойових дій, із проханням, якщо є можливість, передати м.Попасна хоча б одну машину швидкої допомоги.

30 вересня о 13.15 було здійснено обстріл стрілецькою зброєю блокпост Нацгвардії в районі Бахмутки. О 16.10 цей же блокпост обстріляли з мінометів. Жертв немає.

З 14.30 по 14.40 було здійснено інтенсивний мінометний обстріл опорного пункту 92-ї бригади Збройних сил України в районі с.Трьохізбенка Слов’яносербського району. Жертв немає.

З 18.00 по 18.30 терористи обстріляли зі стрілецької зброї опорний пункт 92-ї бригади, яка охороняє міст через Сіверський Донець.

З 20 по 20.30 год. відбувся обстріл блокпосту 11-й батальйону територіальної оборони біля смт Чорнухине (єдиний населений пункт, контрольований Україною в Перевальському районі). Жертв немає.

 З 23.00 до 23.30 бойовики обстрілювали з мінометів блокпост Нацгвардії на трасі Лисичанськ — Луганськ. Жертв немає.

Сьогодні, 1 жовтня, з 5 до 6 ранку відбувся інтенсивний мінометний обстріл блокпосту Нацгвардії біля м.Попасна. Жертв немає".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ