Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бойовики продовжують передислокацію особового складу та проводять посилення блокпостів

Прикордонні підрозділи продовжують здійснювати охорону та захист державного кордону України в умовах складної та напруженої обстановки на українсько-російському кордоні, викликаної військовою агресією РФ проти України. Повідомили в Держприкордонслужбі.

Протягом минулої доби обстановка характеризувалася подальшим порушенням бойовиками режиму припинення вогню, введеного за ініціативи Президента України, а також продовженням перегрупування ЗС РФ та НЗФ і нарощенням їх боєздатності.

Впродовж доби бойових зіткнень прикордонних підрозділів з незаконними збройними формуваннями та порушення повітряного простору України літальними апаратами авіацією не зафіксовано.

Водночас незаконні збройні формування продовжують вести активну діяльність в прикордонних районах та нарощують вогневу міць. Зокрема бойовики НЗФ продовжують передислокацію особового складу та проводять посилення блокпостів.Усіх «місцевих» терористів з м. Новоазовськ передислоковано на блокпости ближче до Маріуполя. На заміну їм до Новоазовська прибуло понад 100 бойовиків, які перед цим пройшли комплексні бойові навчання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ