Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині виявили 36 нелегалів

Із 15 по 26 вересня територіальні підрозділами та сектором протидії нелегальній міграції ГУ ДМСУ у Львівській області спільно з органами внутрішніх справ, охорони державного кордону та Служби безпеки України проводилась операція «Мігрант». Виявлено 36 порушників. Накладено адміністративних штрафів на суму 18 700 грн, повідомила прес-служба ГУ Державної міграційної служби України у Львівській області.

Мета операції «Мігрант» - виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України. Особлива увага - відпрацюванню ринків Львова та Львівської області, вокзалів, автостанцій, навчальних закладів, гуртожитків, готелів.

Із 36 протоколів, складених на іноземних громадян, порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, 32 складені за ознаками ч.1 ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення, 1 адміністративний протокол за ст.204 КУпАП та 3 адміністративні протоколи за ст.205 КУпАП.  Більшість нелегалів потрапили в Україну із країн колишнього СНД.

Прийнято 5 рішень про примусове повернення, одне з них – із забороною в’їзду на територію України. Під санкції про примусове повернення підпали 2 громадянина Азербайджану, 2 – Узбекистану та громадянин Республіки Польща.

Цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері проводились згідно Наказу ДМС України №229 від 5вересня 2014.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ