Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий хоче продати землю, яку 7 років тому пообіцяв ветерану УПА?

Сьогодні, 23 жовтня, депутати Львівської міської ради подолали вето міського голови щодо затвердження для ветерана УПА Михайла Сисуна проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул Круглій, 9. Вето подолали 66 голосами, повідомив кореондент Гал-інфо.

Як зауважила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, мер наклав вето, бо пропонує цю ділянку реалізувати з аукціону.

На сесійному засіданні був присутній ветеран УПА з донькою. Вона зауважила, що її батько був воїнам УПА і за свою боротьбу був репресованих на 25 років заслання, через що став інвалідам першої групи.

"Це питання вже розглядається 7 років. Ми виготовити проект землеустрою, а мер заветував наше питання без будь-яких пояснень. Батько як воїн УПА мав першочергове право на помешкання, проте Садовий запропонував земельну ділянку. Він сам запропонував саме цю ділянку. Це вільна земельні ділянка, яку, повторюю, Садовий сам запропонував батькові та погодив її, але після голосування депутатів він незрозуміло чому наклав вето", - сказала донька ветерана УПА.

Голова фракції "Свобода" Любомир Мельничук заявив, що це ганьба для Львова.

"Ганьба, що людина, ветеран УПА, пересуваючись на милицях, стільки разів приходить до мера, а його нема. До Януковича на день народження він їздить сам, а ветерани УПА мають ходити за ним, добиваючись справедливості", - сказав Мельничук.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ